GOSV Schild

Over GOSV

GOSV staat voor Geels Oud Studenten Vereniging en is een studentenvereniging voor alle oud-studenten van de Thomas More Hogeschool Kempen en de KU Leuven Campus Geel.
GOSV is opgericht in 2004 en heeft als doel om de oud-studenten met elkaar in contact te brengen en te houden.

Wat doen we?

GOSV organiseert regelmatig activiteiten voor zowel de leden als niet-leden, zoals cafe avonden, bowling, cantussen, sportactiviteiten en feestjes.
Deze activiteiten zijn bedoeld om de band tussen de oud-studenten te versterken en om gezellig samen te zijn. GOSV werkt ook samen met andere studentenverenigingen van Atomos om grotere evenementen te organiseren.

Atomoskaarten

GOSV is aangesloten bij Atomos, de overkoepelende studentenvereniging van Geel en omstreken. Atomos verbindt elf studentenverenigingen van vier campussen van de Thomas More Hogeschool Kempen.
Als lid van GOSV kun je een Atomoskaart aanvragen, waarmee je korting krijgt op verschillende evenementen en producten van Atomos en haar partners.

Atomoskaart

Tijdens de eerste vier weken van het academiejaar kan je een lidkaart kopen bij ons voor academiejaar 2022-2023. Met deze lidkaart krijg je tal van voordelen die hieronder staan vermeld. Dit zowel op onze eigen activiteiten als vele kortingen bij handelszaken in de directe omgeving of daarbuiten.

De lidkaart is voor alle verenigingen binnen Atomos dezelfde. U dient enkel bij inschrijving de juiste vereniging aan te duiden. Zo ontvangt u enkel updates en informatie die voor u relevant zijn.

Algemene voordelen LIDKAART:

Meer info op: atomosvzw.be/member.phpGOSV lied

Heel lang gelee,
op de cantus en TD.
Geen rotte cent,
en ook niet veel gewend.
Soms in de les,
maar meestal aan de fles.

Neem nu maar een voorbeeld aan het GOSV!
We zingen
we drinken
de jeugd die kan niet mee.
Neem nu maar een voorbeeld aan het GOSV!

Nu is't gedaan,
't is elke dag labeur.
We feesten nog mee,
dat breekt nog wat de sleur.
Nu oud student,
maar toch nog steeds present!

Neem nu maar een voorbeeld aan het GOSV!
We zingen
we drinken
de jeugd die kan niet mee.
Neem nu maar een voorbeeld aan het GOSV!